Εκδήλωση GREEN AWARD FOUNDATION

Εκδήλωση GREEN AWARD FOUNDATION

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ-1331

11 Μαϊου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το απόγευμα της Πέμπτης, 27 Απριλίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο κατάστρωμα του αγαπημένου μας πλοίου «HELLAS LIBERTY» στην περιοχή των δεξαμενών «Βασιλειάδη» στον Πειραιά μια εξαιρετική εκδήλωση οργανωμένη με μεγάλη επιτυχία από το γνωστό Ίδρυμα για την προστασία του περιβάλλοντος GREEN AWARD FOUNDATION και την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ Ε.Ν. (Π.Ε.Π.Ε.Ν.).

Η υποδοχή των προσκεκλημένων εκπροσώπων της μεγάλης ναυτικής μας οικογένειας από τους καπετάν Δημήτρη Ματθαίου, Πρόεδρο του εν λόγω Ιδρύματος και καπετάν Μανώλη Τσικαλάκη, Πρόεδρο της Π.Ε.Π.Ε.Ν. ήταν θερμή και εγκάρδια, η δε δεξίωση που ακολούθησε εξαιρετική.

Στην εν λόγω εκδήλωση τη Λέσχη μας εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. καπετάν Θανάσης Ζεύκης συνοδευόμενος από τα εκλεκτά μας μέλη καπετάν Άρη Μανουρά και Ζήση Δημητρίου.

Μέσα σε περιβάλλον μιας γλυκύτατης βραδιάς με ωραία μουσική και με τη συμμετοχή όλων των προσκεκλημένων παρακολουθήσαμε μια σύντομη σεμνή τελετή που σκοπό είχε την επίσημη επιβεβαίωση ένταξης της Π.Ε.Π.Ε.Ν. στο Ίδρυμα GREEN AWARD FOUNDATION, για την οποία ο καπετάν Μανώλης Τσικαλάκης έλαβε για λογαριασμό της Π.Ε.Π.Ε.Ν. ειδική πλακέτα από τον Πρόεδρο του Ιδρύματος καπετάν Δημήτρη Ματθαίου.

Ακολούθησε η έκφραση συγχαρητηρίων προς τους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης, η οποία έκλεισε φαντασμαγορικά με χαιρετιστήριους ηχητικούς συριγμούς του αποπλέοντος την ώρα εκείνη από τον Πειραιά με προορισμό το Ηράκλειο της Κρήτης επιβατηγού πλοίου «PHAESTOS PALACE» και ρίψη πολύχρωμων βεγγαλικών τόσο από το εν λόγω πλοίο όσο και από την προκυμαία απέναντι από τη δεξιά πλευρά του «HELLAS LIBERTY».

Η Λέσχη διά του Προέδρου της και του παρόντος Δελτίου Τύπου εκφράζει για μια ακόμη φορά ειλικρινείς ευχαριστίες για την πρόσκλησή της στην όμορφη αυτή εκδήλωση και θερμά συγχαρητήρια προς την Π.Ε.Π.Ε.Ν. και το Ίδρυμα GREEN AWARD FOUNDATION.

Θανάσης Ζεύκης
Πρόεδρος Δ.Σ