Εκδήλωση του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών ΜεΑ «Η ΑΡΓΩ»

Εκδήλωση του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών ΜεΑ «Η ΑΡΓΩ»

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ – 1337

6 Ιουλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκδήλωση του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών ΜεΑ «Η ΑΡΓΩ»

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. καπετάν Θανάσης Ζεύκης εκπροσώπησε τη Λέσχη στην εκδήλωση του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Η ΑΡΓΩ», που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Πειραιώς κ. Γιάννη Μώραλη και άλλων επισήμων την Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017 στο προαύλιο του 5ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά, κατά τη διάρκεια της οποίας οι μαθητές και μαθήτριες του Σωματείου, παρέα με μαθητές και μαθήτριες του εν λόγω Σχολείου, παρουσίασαν μια δροσερή θεατρική παράσταση με θέμα το γνωστό ειδύλλιο του «Ρωμαίου και της Ιουλιέτας» σε σενάριο προσαρμοσμένο στην ελληνική «κουλτούρα» και διασκευασμένο έτσι ώστε να έχει ευχάριστο τέλος (happy end), που καταχειροκροτήθηκε με ενθουσιασμό από το πολυπληθές ακροατήριο.

Παρούσα στην εκδήλωση ήταν και η «μπάντα» του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, η οποία άνοιξε το πρόγραμμα παίζοντας σκοπούς γνωστών ελληνικών τραγουδιών που σιγοτραγουδήθηκαν από όλους τους παρισταμένους.

Εκφράζουμε εκ μέρους του Δ.Σ. της Λέσχης μας θερμά συγχαρητήρια τόσο στη δραστήρια Πρόεδρο του Δ.Σ. του Σωματείου «Η ΑΡΓΩ» κυρία Δέσποινα Παπαστελιανού και τους άξιους συνεργάτες της όσο και σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην όμορφη αυτή εκδήλωση.

Θανάσης Ζεύκης
Πρόεδρος Δ.Σ.