Η Ετήσια Επίσκεψη – Προσκύνημά μας στη Σχολή και την Ύδρα

Η Ετήσια Επίσκεψη – Προσκύνημά μας στη Σχολή και την Ύδρα

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ – 1341

12 Οκτωβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

‘Η Ετήσια Επίσκεψη – Προσκύνημά μας στη Σχολή και την Ύδρα’

Η Λέσχη Αποφοίτων Σχολής Ναυτιλίας Ύδρας πραγματοποίησε την καθιερωμένη ετήσια επίσκεψη-προσκύνημα των μελών και φίλων της στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) στην Ύδρα το Σαββατοκύριακο 6-7 Οκτωβρίου 2018 με τη συμμετοχή πολλών μελών και φίλων.

Η εκδήλωση άρχισε με Τρισάγιο, κατάθεση στεφάνου και προσκλητήριο νεκρών στο Μνημείο-Ηρώο της Ακαδημίας και ακολούθησε η ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου.

Στη συνέχεια συγκεντρωθήκαμε στη μεγάλη αίθουσα διδασκαλίας της Ακαδημίας όπου απηύθηναν καλωσόρισμα και χαιρετισμό προς τους παρόντες ο Πρόεδρος της Λέσχης καπετάν Θανάσης Ζεύκης, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως πατήρ Ακίνδυνος Δαρδανός, ως εκπρόσωπος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ.κ. Εφραίμ, ο Δήμαρχος Ύδρας κύριος Γεώργιος Κουκουδάκης και ο Διοικητής της Ακαδημίας Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Ευάγγελος Δανόπουλος.

Ακολούθησε η επίσκεψή μας στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Ακαδημίας (παλιό εστιατόριο της Σχολής) όπου προβλήθηκε ένα συγκινητικό βίντεο που φιλοτέχνησε ο καπετάν Μιχάλης Μπαλαφούτης (απόφοιτος 1963) με φωτογραφίες, εικόνες, μουσική και τραγούδια από τα χρόνια φοίτησης στη Σχολή της τάξης 1961-63, απονεμήθηκαν από τον Πρόεδρο της Λέσχης αναμνηστικά διπλώματα στους παρόντες απόφοιτους αυτής της τάξης με αφορμή τη συμπλήρωση 55 ετών από την αποφοίτησή τους και η επίσκεψη-προσκύνημα των μελών και φίλων της Λέσχης στην αγαπημένη μας Σχολή έκλεισε με ένα λιτό μπουφέ και ποτό, ευχαριστήριο αντιδώρημα της Λέσχης σε όσους συμμετείχαν στη σημαντική αυτή εκδήλωση.

Θανάσης Ζεύκης
Πρόεδρος Δ.Σ.