Επιστολή Λέσχης

Επιστολή Λέσχης

Αριθ. πρωτ.: Λ-1536

22 Δεκεμβρίου 2017

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι, φίλες και φίλοι της Λέσχης,

Η πορεία της Λέσχης μας, όπως χαράχτηκε στις σελίδες της χρονιάς που σε λίγες μέρες φτάνει στο τέλος της, προβάλλει ικανοποιητική. Παρά τις σημαντικές δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, καταφέραμε να διατηρήσουμε τη λειτουργία του αγαπημένου μας Συλλόγου σε αρκετά υψηλό επίπεδο.

Αναβαθμίσαμε τη Γραμματεία και δημιουργήσαμε μια νέα, σύγχρονη ιστοσελίδα, αντάξια του κύρους και της φήμης της Λέσχης μας. Οι εκδηλώσεις μας ήταν σημαντικές και ενδιαφέρουσες. Η συνεργασία μας με τη Διοίκηση, τη Διεύθυνση σπουδών και τους σπουδαστές της αγαπημένης μας Σχολής ιδιαίτερα στενή και φιλική.

Η φωνή μας, όποτε χρειάστηκε να εκφραστεί για τη στήριξη των σπουδαστών, συλλογική και δυνατή. Οι προσπάθειές μας για την επιμόρφωση των σπουδαστών των Ακαδημιών Ε.Ν. και των στελεχών της ναυτιλίας μας συνεχείς. Η οικονομική διαχείριση διάφανη και υποδειγματική. Η οργάνωση λειτουργίας του εντευκτηρίου διαρκώς βελτιούμενη. Οι σχέσεις της Λέσχης με τα μέλη της αλλά και τρίτους, άριστες και η προβολή της σημαντική.

Για τον καινούργιο χρόνο εκφράζουμε την ελπίδα και την αισιοδοξία μας ότι η πορεία της Λέσχης μέσα στο διάβα του 2018 θα είναι ακόμα καλύτερη παρά τις ανησυχίες που προκαλεί η συνεχιζόμενη οικονομική και κοινωνική κρίση. Ευελπιστούμε ότι και τη νέα χρονιά θα έχουμε την κατανόηση, τη συμπαράσταση και τη στήριξη όλων των μελών και των φίλων της Λέσχης για να την «ανεβάσουμε» ακόμα πιο ψηλά.

Με την ευκαιρία αυτή, σας γνωρίζουμε ότι η καθιερωμένη ετήσια γιορτή κοπής της βασιλόπιτας θα πραγματοποιηθεί στη Λέσχη μας τη Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 7.00 μ.μ. Υπενθυμίζουμε ότι μετά την κοπή της βασιλόπιτας θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τα εδέσματα του μπουφέ που θα δημιουργηθεί από τη μαγειρική δεινότητα, δημιουργία και προσφορά των κυριών (και μερικών …κυρίων) της Λέσχης.

Για τον σκοπό αυτόν, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματέα της Λέσχης κυρία Αφροδίτη Λεκατσά, η οποία έχει αναλάβει τον συντονισμό της προσφοράς των εδεσμάτων.

Όπως γίνεται κάθε χρόνο, η διανομή του νέου ημερολογίου της Λέσχης για το 2018 θα πραγματοποιηθεί τη βραδιά που θα γιορτάσουμε την κοπή της βασιλόπιτας. Σας γνωρίζουμε ότι κάθε ενεργό μέλος της Λέσχης μπορεί, όπως και πέρυσι, να παραλάβει δωρεάν ένα αντίτυπο του ημερολογίου αλλά για την περίπτωση που επιθυμεί να προμηθευτεί περισσότερα, θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 10,00 ευρώ για κάθε επιπλέον αντίτυπο (όσο και το κόστος της εκδόσεώς του με το οποίο επιβαρύνεται η Λέσχη).

Η απόφαση αυτή του Διοικητικού Συμβουλίου υπαγορεύτηκε, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, από την ανάγκη να μην επιβαρυνθεί με έξοδα εκδόσεως του ημερολογίου το ταμείο της Λέσχης.
Ανακοινώνουμε επίσης ότι την Πέμπτη το μεσημέρι, 11 Ιανουαρίου 2018, θα επαναλειτουργήσει το εντευκτήριο της Λέσχης και μαζί με τις καπετάνισσες που θα ετοιμάσουν με γιορτινή διάθεση γευστικές απολαύσεις για όλους μας, σας περιμένουμε για ν’ ανταλλάξουμε ευχές για την καινούργια χρονιά.

Κλείνοντας την επιστολή μας αυτή, ευχόμαστε σε όλα τα μέλη, τους εταίρους, τις φίλες και τους φίλους της Λέσχης Καλά Χριστούγεννα, Χαρούμενες Γιορτές και Ευτυχισμένη και Δημιουργική τη νέα Χρονιά. Ειρήνη σε όλον τον Κόσμο και Καλές Θάλασσες σε όλους τους ναυτικούς μας.

Με συναδελφικούς και φιλικούς χαιρετισμούς,

Δημοσθένης Παπαδόπουλος                 Αθανάσιος Ζεύκης

   Γεν. Γραμματέας                                 Πρόεδρος