Επιστολή λέσχης

Επιστολή λέσχης


(της αρχαιότερης -εν λειτουργία- Σχολής Πλοιάρχων στον Κόσμο)

 


Αριθ. πρωτ.: Λ – 1589

17 Μαΐου 2019

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 

Αγαπητοί συνάδελφοι, μέλη και φίλοι της Λέσχης,

Πλησιάζοντας στη λήξη της τρέχουσας πολιτιστικής περιόδου, σάς ενημερώνουμε για τις προσεχείς δραστηριότητες της Λέσχης, ως ακολούθως:

1. Συνεχίζονται οι καθιερωμένες διαλέξεις μελών της Λέσχης προς τους σπουδαστές της Ακαδημίας Ε.Ν. Ύδρας.
Μετά τις σημαντικές παρουσιάσεις των εκλεκτών συναδέλφων πλοιάρχων Νίκου Καρανδινού και Κώστα Μαρινάκη, οι οποίες έχουν ήδη αναρτηθεί στη θεματική ενότητα «Ναυτικά Θέματα» της ιστοσελίδας της Λέσχης, τη σκυτάλη της εκπαιδευτικής ενημέρωσης πήρε ο εκλεκτός συνάδελφος και μέλος του Δ.Σ. καπετάν Βαγγέλης Λέκκας, του οποίου η διάλεξη προς τους σπουδαστές με τίτλο «Leadership Onboard» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 20 Μαΐου στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της Ακαδημίας «Αθανάσιος και Γκίκας Κουλούρας» (παλαιό εστιατόριο της Σχολής).

2. Παρελήφθησαν και διατίθενται οι νέες καλαίσθητες χειροποίητες καρφίτσες πέτου (διαστάσεων 2,5Χ2,2 εκ.) με ανάγλυφο το σήμα της Λέσχης, από ορείχαλκο και μπλε σμάλτο, αντί ποσού 15,00 ευρώ κατά τεμάχιο. Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία της Λέσχης (κυρία Καλλίστη Τσιγκάρη, αριθ. τηλεφώνου 210 4539 497) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

3. Την Πέμπτη, 13 Ιουνίου και ώρα 11.00 θα πραγματοποιήσουμε επίσκεψη στο πλοίο της καρδιάς μας «HELLAS LIBERTY» στην περιοχή των δεξαμενών Βασιλειάδη στον Πειραιά, για να ζωντανέψουμε για μια ακόμη φορά τις αναμνήσεις των παλιών εκείνων χρόνων που πολλοί από εμάς ζήσαμε ως αξιωματικοί και καπεταναίοι στα θρυλικά πλοία αυτού του τύπου επί τέσσερις σχεδόν δεκαετίες μετά τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Όσα μέλη, φίλες και φίλοι της Λέσχης ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εν λόγω επίσκεψη παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στη Γραμματεία της Λέσχης.

4. Το εντευκτήριο της Λέσχης θα διακόψει τη λειτουργία του λόγω της επερχόμενης θερινής περιόδου την Πέμπτη, 13 Ιουνίου, με προοπτική επαναλειτουργίας του περί τα μέσα Σεπτεμβρίου. Η ακριβής ημερομηνία θα σας γνωστοποιηθεί με νεότερη επιστολή μας.

5. Υπενθυμίζουμε σε όλα τα μέλη της Λέσχης την υποχρέωση της τακτοποίησης των καταστατικών οικονομικών τους εκκρεμοτήτων μέχρι τη λήξη της τρέχουσας πολιτιστικής περιόδου. Η αναβαθμισμένη λειτουργία της Λέσχης στηρίζεται στην αρωγή των μελών της.

6. Τέλος, σας ανακοινώνουμε ότι οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα φετινά «Μιαούλεια» στην Ύδρα θα κορυφωθούν το Σαββατοκύριακο, 22-23 Ιουνίου, στις οποίες θα συμμετάσχει, όπως κάθε χρόνο, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Λέσχης με επικεφαλής τον Πρόεδρο. Όσα μέλη, φίλες και φίλοι της Λέσχης επιθυμούν να ενισχύσουν την αντιπροσωπεία των αποφοίτων της Σχολής στις εορταστικές αυτές εκδηλώσεις, είναι καλοδεχούμενοι…

Με φιλικούς συναδελφικούς χαιρετισμούς,

 

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

Κωνσταντίνος Μαρινάκης                  Αθανάσιος Ζεύκης

Γεν. Γραμματέας                                      Πρόεδρος