Επιστολή λέσχης

Επιστολή λέσχης


(της αρχαιότερης -εν λειτουργία- Σχολής Πλοιάρχων στον Κόσμο)

 


Αριθ. πρωτ.: 1607

16 Δεκεμβρίου 2019

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΛΕΣΧΗΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι, μέλη και εταίροι, φίλες και φίλοι της Λέσχης,

Κατ’ αρχήν, ευχόμαστε να περάσουμε όλοι μας με υγεία και γαλήνη τις άγιες ημέρες της γέννησης και βάπτισης του Θεανθρώπου και πάντα το πνεύμα των Χριστουγέννων να συντροφεύει κάθε σκέψη και να ορίζει κάθε μας επιλογή. Μακάρι αυτά τα Χριστούγεννα να αναστήσουν το χαμόγελο στα χείλη όλων των ανθρώπων, να ζεστάνουν τις παγωμένες καρδιές τους και να χαρίσουν σ’ αυτούς που αγωνίζονται, τη ζωή που τους αξίζει.

Μακάρι η γέννηση του Θεανθρώπου να γεμίσει τις καρδιές μας με Αγάπη και το Άστρο της Βηθλεέμ να φωτίζει και να οδηγεί κάθε σκέψη και κάθε μας πράξη.

Με την ευκαιρία αυτή, σας γνωρίζουμε τις τελευταίες αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου, ως ακολούθως:

1. Το εντευκτήριο της Λέσχης θα διακόψει τη λειτουργία του λόγω των Εορτών την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019 και θα επαναλειτουργήσει την Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020.

2. Η καθιερωμένη ετήσια γιορτή κοπής της βασιλόπιτας θα πραγματοποιηθεί στη Λέσχη μας την Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 7.00 μ.μ. Υπενθυμίζουμε ότι μετά την κοπή της βασιλόπιτας θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τα εδέσματα ενός λιτού μπουφέ και να παραλάβουμε το νέο ημερολόγιο της Λέσχης για το 2020. Κάθε μέλος δικαιούται να παραλάβει ένα αντίτυπο δωρεάν αλλά σε περίπτωση που επιθυμεί να προμηθευτεί περισσότερα, θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 10,00 ευρώ για κάθε επιπλέον αντίτυπο.

3. Η επόμενη τακτική ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών της Λέσχης, που θα αναφέρεται στον απολογισμό του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για το πρώτο έτος της θητείας του (01.01 – 31.12.2019), πρόκειται να συγκληθεί στις 27 Ιανουαρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 7.00 μ.μ.

Σε περίπτωση μη απαρτίας (που είναι αναμενόμενη), η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί οπωσδήποτε (ασχέτως αριθμού παρόντων μελών) μία εβδομάδα αργότερα, δηλαδή στις 3 Φεβρουαρίου 2020, την ίδια ώρα, στο εντευκτήριο της Λέσχης. Αν και θα επανέλθουμε αργότερα με ειδική επίσημη ανακοίνωση για τη Γενική Συνέλευση, θα θέλαμε από τώρα να σας ενημερώσουμε για το χρόνο της σύγκλησής της, ώστε να είμαστε παρόντες όσο το δυνατόν περισσότεροι.

Ας μην ξεχνάμε ότι την ευθύνη για τη χάραξη και ακριβή τήρηση της μελλοντικής πορείας της Λέσχης μέσα στο χρόνο την έχουν, εκ του καταστατικού, όλα τα μέλη της.

Τελειώνοντας την επιστολή μας, εκφράζουμε θερμές εγκάρδιες ευχές σε όλα τα μέλη και τους εταίρους, τις φίλες και τους φίλους της Λέσχης. Ευχόμαστε Καλές και Ήρεμες Θάλασσες στους ναυτικούς μας, Χρόνια Πολλά κι Ευτυχισμένα σε όλους, Καλές Γιορτές και Καλή Χρονιά, με Υγεία, Αγάπη, Ειρήνη, Δύναμη και Δημιουργία.

Δείτε την πρόσκληση πατώντας εδώ.

 

Με συναδελφικούς και φιλικούς χαιρετισμούς,

Κωνσταντίνος Μαρινάκης                  Αθανάσιος Ζεύκης

Γεν. Γραμματέας                                      Πρόεδρος