Επιστολή λέσχης

Επιστολή λέσχης


(της αρχαιότερης -εν λειτουργία- Σχολής Πλοιάρχων στον Κόσμο)

 


Αριθ. πρωτ.: ΔΤ – 1540

27 Μαρτίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι, Μέλη και Φίλοι της Λέσχης,

Στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλουμε για την όσο το δυνατόν πληρέστερη ναυτική κατάρτιση και εκπαίδευση των σπουδαστών και αποφοίτων της αγαπημένης μας Σχολής (σήμερα Ακαδημίας Ε.Ν. Ύδρας) δημιουργήσαμε – με τη βοήθεια του εκλεκτού φίλου της Λέσχης κ. Παναγιώτη Αρετάκη (www.dclick.gr), προς τον οποίο εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες – μια νέα θεματική ενότητα στην ιστοσελίδα μας με τίτλο «Ναυτικά Θέματα».

Η θεματική αυτή ενότητα θα περιέχει χρήσιμα στοιχεία από τις διαλέξεις που πραγματοποιούνται από διακεκριμένα στον ναυτιλιακό στίβο μέλη και φίλους της Λέσχης προς τους σπουδαστές της Ακαδημίας μαζί με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Απώτερος στόχος μας είναι να προσφέρουμε μέσω της ενότητος αυτής μια στενότερη, χρήσιμη και επωφελή επικοινωνία μεταξύ των σπουδαστών της Ακαδημίας και της Λέσχης ή με άλλα λόγια ένα βήμα εκπαιδευτικού διαλόγου με ερωτήσεις, απορίες, απαντήσεις, διευκρινίσεις και σχόλια που θα διατυπώνονται και από τα δύο μέρη.

Παρακαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο να επικοινωνήσει μαζί μας για το θέμα αυτό στην ηλεκτρονική διεύθυνση: naftikathemata@hydracaptainsclub.gr.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στη θεματική ενότητα «Ναυτικά Θέματα» και καλό της ταξίδι στις απέραντες θάλασσες της Ναυτικής Εκπαίδευσης και Γνώσης.

 

Με συναδελφικούς και φιλικούς χαιρετισμούς,

Δημοσθένης Παπαδόπουλος           Αθανάσιος Ζεύκης

        Γεν. Γραμματέας                        Πρόεδρος