Μουσικά Ταξίδια στη Λέσχη

Μουσικά Ταξίδια στη Λέσχη

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ – 1342

24 Νοεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

‘Μουσικά Ταξίδια στη Λέσχη’

Συνεχίζοντας τις προσπάθειές μας για την καλλιέργεια στενών φιλικών σχέσεων και δεσμών μεταξύ των μελών και φίλων της Λέσχης, πραγματοποιήσαμε το βράδυ της Τετάρτης, 21 Νοεμβρίου 2018, ένα ακόμα μουσικό ταξίδι, προσφέροντας ψυχαγωγία και διασκέδαση μέσα στο ζεστό, φιλόξενο και οικογενειακό περιβάλλον του εντευκτηρίου μας.

«Πλοηγός» στο ταξίδι της διασκέδασής μας ήταν ο εκλεκτός μουσικός, τραγουδιστής και τραγουδοποιός Χρίστος Θεσσαλονικεύς, αγαπητός φίλος της Λέσχης, που με την κιθάρα και τη γλυκιά του φωνή, μας πρόσφερε μια γνήσια μουσική πανδαισία με γνωστά τραγούδια, ελαφρά, δημοτικά και λαϊκά, που όλοι σιγοτραγουδήσαμε μαζί του.

Στη δημιουργία του κεφιού συνετέλεσαν βέβαια και οι σπιτικοί μεζέδες που ετοίμασαν οι ακούραστες καπετάνισσες της Λέσχης, το εκλεκτό κρασί από τα Μεσόγεια και η αγνή τσικουδιά από τη Σητεία, προσφορά του εκλεκτού φίλου, συμμαθητή και μέλους της Λέσχης καπετάν Γιώργου Αλεβίζου (απόφοιτου 1964).

Οι εντυπώσεις των μελών και φίλων της Λέσχης που συμμετείχαν στο μουσικό αυτό ταξίδι ήταν εξαιρετικές και όλοι μάς συνέστησαν να συνεχίσουμε…

Το υποσχόμαστε!!!

Θανάσης Ζεύκης
Πρόεδρος Δ.Σ.