Θερινή συνεστίαση στο Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Θερινή συνεστίαση στο Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ – 1336

06 Ιουλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

‘Θερινή συνεστίαση στο Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης’

Την Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η θερινή συνεστίαση των μελών της Λέσχης μετά συζύγων και φίλων στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης.

Η ανταπόκριση στην πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου ήταν εντυπωσιακή.

Πολλά μέλη και φίλοι της Λέσχης με αγαπημένα τους πρόσωπα έδωσαν το «παρών» στη γιορτινή αυτή εκδήλωση, που κύριο σκοπό είχε να ζωντανέψει αναμνήσεις από τη ζωή μας στη Σχολή και τη θάλασσα, να δυναμώσει ακόμη περισσότερο τους φιλικούς δεσμούς μεταξύ των μελών, να δώσει την ευκαιρία γνωριμιών και σχέσεων με νέα πρόσωπα και να προσφέρει – εις πείσμα των καιρών – ποιοτική ψυχαγωγία και διασκέδαση σ’ εμάς, τους φίλους μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Διακεκριμένα στελέχη της ναυτιλίας, αντιπρόσωποι της …προηγούμενης και της σύγχρονης γενιάς, οι περισσότεροι μέλη της Λέσχης, απόφοιτοι της αγαπημένης μας ιστορικής Σχολής Πλοιάρχων της Ύδρας και φίλοι κόσμησαν με την παρουσία τους τη γιορτινή μας εκδήλωση.

Ανάμεσά τους οι πλοίαρχοι-εφοπλιστές και εκλεκτά μέλη της Λέσχης Κώστας Πρίφτης και Λευτέρης Μυλωνόπουλος, η κυρία Βέρα Χαλκίδη, διευθυντικό στέλεχος της εταιρείας ATHENIAN SEA CARRIERS, πλοίαρχοι εν ενεργεία και συνταξιούχοι, αρχιπλοίαρχοι, διευθυντικά στελέχη ναυτιλιακών επιχειρήσεων, επιχειρηματίες, κ.ά. Μαζί με τις γυναίκες, τα παιδιά μας και τους φίλους μας, δημιουργήσαμε μια μεγάλη φιλική και χαρούμενη συντροφιά, που πρόσφερε και ταυτόχρονα απόλαυσε στιγμές χαράς, ξεγνοιασιάς και διασκέδασης.

Το περιβάλλον του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, εντυπωσιακό με εξαιρετική θέα, η εξυπηρέτηση πολύ καλή και τα εδέσματα πλούσια και νοστιμότατα.

Στην αρχή της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Λέσχης Θανάσης Ζεύκης καλωσόρισε και ευχαρίστησε για την παρουσία τους όλους τους παρευρισκομένους, αναφέρθηκε στην επιτυχημένη πορεία της Λέσχης τα τελευταία χρόνια και ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι με υγεία, χαρές, κουράγιο και δύναμη.

Η εκδήλωση καλύφθηκε μουσικά από δύο έμπειρους μουσικούς, τον γνωστό μας τραγουδοποιό, τραγουδιστή και φίλο της Λέσχης Χρίστο Θεσσαλονικέα και τον συνεργάτη του Άλκη Βλάχο, οι οποίοι, με κιθάρα και μπουζούκι, μάς πρόσφεραν ένα εξαιρετικό ρεπερτόριο ελληνικών τραγουδιών με δημοτικά, νησιώτικα και λαϊκά ακούσματα, που όλοι σιγοτραγουδήσαμε και κράτησαν την «πίστα» ζωντανή και γεμάτη για ώρα πολλή.

Στους ρυθμούς των νησιώτικων τραγουδιών κυριάρχησαν οι κυρίες της Λέσχης ενώ στα λαϊκά …άσματα ξεχώρισαν για τις χορευτικές τους δεινότητες αρκετοί συνάδελφοι με κορυφαίους τους Απόστολο Καράμαλη, Μάρκο Βολικάκη, Γιώργο Τερζάκη, Δημήτρη Καραμανωλάκη, κ.ά.

Το κέφι, η διασκέδαση και ο χορός της μεγάλης μας παρέας κράτησαν μέχρι τις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες και ικανοποίησαν όλους τους συμμετέχοντες.

Μακάρι να είμαστε όλοι γεροί, ν’ ανταμώνουμε συχνά και να μοιραζόμαστε στιγμές χαράς σε παρόμοιες εκδηλώσεις!!!

Θανάσης Ζεύκης
Πρόεδρος Δ.Σ.