Μουσική βραδιά (“ΤΣΙΚΝΟΤΕΤΑΡΤΗ”) στη λέσχη

Μουσική βραδιά (“ΤΣΙΚΝΟΤΕΤΑΡΤΗ”) στη λέσχη

Αριθ. πρωτ.: ΔΤ – 1345

05 Μαρτίου 2019

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

<<ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ (“ΤΣΙΚΝΟΤΕΤΑΡΤΗ”) ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ>>

 

Το βράδυ της Τετάρτης, 27 Φεβρουαρίου 2019, παραμονή της Τσικνοπέμπτης, γιορτάσαμε τη φετινή αποκριά όλοι μαζί, μέλη και φίλοι της Λέσχης, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου (Ζαΐμη 19, Πειραιάς) με ζωντανή μουσική, τραγούδι, χορό, σπιτικούς μεζέδες και καλό κρασί.

Καπετάνιος στο μουσικό ταξίδι και την αποκριάτικη διασκέδασή μας ήταν και πάλι ο γνωστός «πολυκαλλιτέχνης» μουσικός και φίλος της Λέσχης Χρίστος Θεσσαλονικεύς που με την κιθάρα του, την ωραία φωνή του και τις συνοδευτικές πενιές του μπουζουκιού από τον βιρτουόζο Χρήστο Κτενά, παρουσίασε ένα εξαιρετικό και ποικίλο μουσικό πρόγραμμα με γνωστά τραγούδια που όλοι τραγουδήσαμε μαζί του και …χορέψαμε όταν το ρεπερτόριο γύρισε στα λαϊκά.

Ήταν, χωρίς υπερβολή, μια εξαιρετική βραδιά με πολύ κέφι, αυθόρμητη διάθεση για διασκέδαση και ζεστασιά που ένωσε τις παρέες σε μία μεγάλη συντροφιά και εξελίχθηκε σε ανοιχτή αγκαλιά. Ο μπουφές με τα σπιτικά εδέσματα και τους μεζέδες που ετοίμασαν και πρόσφεραν οι καπετάνισσες της Λέσχης για τη γευστική μας απόλαυση, ήταν πλουσιότατος.

Το κρασί από τα Μεσόγεια, όπως πάντα εκλεκτό ενώ το ζεστό, νόστιμο και καλοψημένο κοντοσούβλι, που συμπλήρωσε τους σπιτικούς μεζέδες, πρόσθεσε την απαραίτητη, λόγω της ημέρας, μυρωδιά …τσικνίσματος.

Εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες προς όλα τα μέλη και τους φίλους της Λέσχης για τη συμμετοχή τους στην όμορφη αυτή μουσική βραδιά. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τις καπετάνισσες για την προσφορά τους και όσους εργάστηκαν και κοπίασαν για την καλύτερη οργάνωση και επιτυχία της εκδήλωσης.

Τέλος, ευχόμαστε σε όλους καλές υπόλοιπες αποκριές και καλή σαρακοστή, με υγεία, δύναμη, δημιουργία, χαρές και χαμόγελα….

Θανάσης Ζεύκης
Πρόεδρος Δ.Σ.